Hoe lang kom je dan?

Alles is in overleg, maar ik heb het minimum aantal uren fotografie ingesteld op vier, voor als jullie een kleine bruiloft hebben. De reiskosten zijn vanaf 30 km niet meer inbegrepen. Ik moet er wel bijzeggen dat ik aanraad om minstens zes uur fotografie te boeken, omdat ik zo het complete verhaal kan ‘vertellen’ en omdat ik gemerkt heb dat dat ten goede komt aan de foto’s omdat er minder druk achter zit.

Zijn de reiskosten inbegrepen? Ook als ik aan de andere kant van het land trouw?

Bij reportages vanaf 6 uur zijn de reiskosten inbegrepen binnen heel Nederland. Tijdens het voorgesprek komen jullie naar Amsterdam en tijdens de bruiloft kom ik naar jullie zonder extra reiskosten of reisuren in rekening te  brengen. Waar je ook trouwt. Als jullie in het buitenland gaan trouwen spreekt het voor zich dat ik me ook van harte aanbevolen hou, de reis- en verblijfskosten zijn dan wel in overleg.

Hoeveel foto’s krijgen we dan ongeveer?

Ik heb eigenlijk geen maximum aantal foto’s dat ik aflever per bruiloft. Het aantal hangt af van het aantal uren dat ik kom fotograferen, van de hoeveelheid mensen, van de duur van de ceremonie, van de duur van de bruidsshoot, kortom: van een heleboel dingen. Ik zorg dat er in ieder geval 300 foto’s zijn.

En hoe zit het eigenlijk met de bewerking van de foto’s?

Alle foto’s die ik aflever zijn gecorrigeerd op kleur, helderheid, uitsnede. Ik lever geen ongecorrigeerde RAW bestanden, noch de foto’s die niet door de selectie komen. Foto’s van je tante Corrie die net met halfdichte ogen en een open mond een hap bruidstaart aan het wegwerken is zijn voor niemand leuk, denk ik zo… Ik zorg er altijd voor dat jullie geen enkel belangrijk moment zullen missen.

Krijgen we ook een bevestiging en een contractje?

Maar bien sur. Allereerst krijgen jullie een bevestigingsmail. Daarna stel ik een contract voor ons op, waar alles in staat wat we van elkaar kunnen verwachten. Het aantal overeengekomen uren fotografie, kosten, levertijden en meer. Dat contract tekenen we allebei zodat alles vast staat. De betaling vindt achteraf plaats.

Staat jullie vraag er niet tussen? Stuur maar een mailtje! – info@roxannehellevoort.nl

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co